“Етно+ концерт” – пъстрите багри на автентични и авторски творения

|

На 17 януари в "София Лайв Клуб" ще бъде представен „Етно+ концерт“ с участието на Милена Караджова-вокал, Христина Белева-гъдулка, Петър Миланов-китари,тамбура и Петър Йорданов-Бъни-кахон.


През изминалата година Христина Белева (Булгара) и Петър Миланов представиха първия си аудио албум „На фокус“ и моментално впечатлиха Милена, която реши да се съберат и създадат общ проект. Дори самата тя споделя: „Завладяващи ми се сториха лекотата и наслаждението, с което споделяха пиесите си! Естетиката на женственото присъствие - оригинално и характерно САМО за Хриси, в комбинация с енергичността и непредвидимостта на хрумванията на Пепи - музика, изпълнена с живот, радост и чувствителност.... Пожелах си да пея с тях и ето ни сега на най-добрата лайв сцена“.

Още през лятото музикантите обединяват своите творчески умения и създават специална програма, с която подлудяват българи и чужденци. Сега обаче се фокусират над клубните си участия и умело заразяват с лудорията си гостите.

С едно изречение – народни, добре познати песни и авторски пиеси на Хриси и Петър, преплетени с прекрасния глас на откривателката на сродни души Милена и ритъма на Петър Йорданов-Бъни (кахон) – ритъм, на който трудно можем да устоим. Самият той е добре познат на алтернативната българска сцена – свирил е с Оратница, Румба Афисионадо и прави много улични пърформанси.

Вечерта ще се насладим на свежи и съвременни версии на фолклорни песни от цяла България, подвластни на идеята на музикантите да провокират публиката да участва в концерта и да съпреживява, а не само да слуша!

БИЛЕТИ: на място в дена на концерта на цена 10 лева.

Повече информация за музикантите тук:

По материали на "София Лайв Клуб"Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *