Жесток купон

|
Жесток купон заформиха на 7 октомври група “Субдибула” в клуб “Бакарди” по случай 20-ия си рожден ден.
Сред гостите бяха приятели, колеги музиканти, актьори, режисьори, журналисти – всички хора, които по някакъв начин са свързани с групата, нейната музика и философия. В разгара на купона групата се събра и изсвири няколко свои парчета, започвайки от култовото “Жесток купон”, последвано от “Оръжие здраво”.
Всички гости на рождения ден получиха като подарък и два диска.Единият е сингълът “What about us” с едноименното парче и видео на едноименния клип, а другият е подготвено специално издание на новия им албум, включващ най-популярните и обичани песни на групата.
Наскоро групата засне нов видеоклип към една от най-популярните си песни – “В моята стая“. Видеоклипът представя ретроспективен поглед на Субдибулци за годините, през които са заедно, пишат текстове, репетират песните си, събират се с приятели, радват се, надяват се – хубав спомен и желано настояще. Стая, пълна с лица, снимки, настроения, мисли, надежди. Режисьор на видеоклипа е Ивайло Дикански – стар приятел и съмишленик на групата. В снимките участват и други приятели на “Субдибула” като актьора Румен Григоров и тонрежисьора Димитър Бакалов. Видеоклипът ще бъде представен до края на месец октомври, заедно с издаването на юбилейния сборен албум.
Както съобщихме и преди, в началото на месец септември стартира официалният сайт на рок група “Субдибула“ – www.subdibula.com. Това не е просто сайт на групата, а и жива история за изминалите 20 години за нашата рок и поп сцена през погледа на главните герои. Посетете го и очаквайте скоро новия диск на групата “Personal Things”.
Повече снимки от купона можете да намерите и в Галерия Словар.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *