Заместник-посланикът на САЩ в България ще открие концерта на Херлем Госпъл Хор в София

|
Специален гост на големия „Концерт на надеждата“ на Харлем Госпъл Хор в София на 12 ноември в зала 1 на НДК ще бъде Сюзън Сатън, заместник-посланик на САЩ в България. Тя ще открие събитието, след което ще отстъпи сцената за божествените изпълнения на хористите от Ню Йорк.

Харлем Госпъл Хор оставиха без дъх публиката в Драматичен театър Пловдив снощи, 9 ноември, след първия концерт от голямото „Турне на надеждата“ в памет на Майкъл Джексън. Изпълнителите с благословени от Бога гласове оставиха пловдивчани буквално със сълзи на очи след уникалните си многогласни изпълнения на авторски песни, традиционни госпъл химни като „Oh Happy Day“ и, разбира се, обещаните парчета на Краля на Попа, сред които блестеше класиката "Billy Jean".

По специална покана на усмихнатите хористи в края на концерта най-смелите сред зрителите се качиха на сцената и изпяха заедно с тях заключителните мелодии, предвидени за вечерта.

Каква ще е концертната програма на Харлем Госпъл Хор в София на 12 ноември, засега 12-те артисти ревниво пазят в тайна, но със сигурност ще има изненади специално за жителите на столицата, обещава основателят и продуцент на формацията Алън Бейли.

Харлем Госпъл Хор ще пристигнат от Бургас в София следобед на 12 ноември и веднага ще се отправят към зала 1 на НДК, за да започнат репетицията за дългоочаквания от столичани „Концерт на надеждата“. Те ще имат много малко време да похапнат леки храни, пресни салати и да се заредят с витаминозен портокалов фреш, тъй като в 18.30 ч зала 1 ще отвори врати за посетители. Началото на госпъл магията ще бъде дадено точно в 19 ч.
Билети за концерта на Харлем Госпъл Хор на 12 ноември в зала 1 на НДК все още могат да бъдат намерени в Билетен център НДК, както и в мрежата на Eventim, в магазини Пикадили, Германос, М Свят и Офис 1.
 

По материали на АРТ БГКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *