За да не свършват празниците – Насекомикс канят на концерт за театър

|
На 19 януари от 20 часа, на сцената на Модерен театър, завесите ще се вдигнат, за да дадат старт на преживяването Насекомикс. След изключително успешния концерт–промоция на последния албум на групата, "Аdam`s bushes Eva`s deep", който беше представен в края на ноември в столичния клуб Бекстейдж, Рони и компания ще споделят музиката си със зрителите в Модерен театър.


Предстоящата среща до голяма степен е провокирана от силния интерес на публиката към предишния концерт на Насекомикс. Този път групата отправя покана за концерт в специалната атмосфера на театъра, която кореспондира по великолепен начин с различното усещане по време на всяко изпълнение на музикантите. На 19 януари звук светлина и декори отново ще превърнат събитието в спектакъл, в който публиката и изпълнителите ще общуват чрез музиката от "Аdam`s bushes Eva`s deep". Парчетата на Насекомикс винаги са били дълбоки, запомнящи се със своите емоционални текстове и интересни музикални търсения. Това е музика, която трябва да се преживее.

Билети за концерта на 19 януари вече се продават на касата на Модерен театър (на ул. „Върбица” 12).


След първия клип към албума, на песента от саундтрака на „Източни пиеси” - "Инжектирай ме с любов", в който са използвани кадри от филма, Насекомикс подготвят следващите видеа, които са естественото продължение на историите, разказани в "Аdam`s bushes Eva`s deep". Работата на музикантите напоследък включва и подготовка за предстоящите участия на групата извън граница, но за това – като му дойде времето.


"Аdam`s bushes Eva`s deep" е ко-продуциран от Ангел Христанов (Арт Етернал) и известния лондонски продуцент ILS (Ilian Walker), носител на награда за най-добър брейкбийт албум за 2009г.Зад проекта "Аdam`s bushes Eva`s deep" стоят:

Андрония Попова – вокали, акордеон, клавишни;

Михаил Йосифов – китари, клавишни, вокали;

Тодор Карастоянов – барабани, вокали, машини;

Георги Дончев – контрабас.

Магдалена Петрович - виолончело (гост музикант в Аdam`s bushes Eva`s deep и Definitely Song - акустична версия)

Александър Даниел - барабани (гост музикант в Lady Song)

Ils - постпродукция

Албумът е мастериран в The Exchange mastering studio в Лондон, от Nilesh Patel."Аdam`s bushes Eva`s deep" все още може да бъде намерен в Дюкян Меломан и другите музикални магазини в страната; в ЦУМ - на етаж 3 – на щанда на И АЗ МОГА.
Албумът се разпространява у нас и от Saturn music (www.saturngroup.eu). Дискът можете да бъде поръчан онлайн на http://meloman-bg.com/ както и на http://www.cleckshop.com/bg/product/details/id/1055#, а в дигитален формат албумът е качен в iTunes, както и на повечето интернет платформи.

Още за Насекомикс на: http://www.myspace.com/nasekomix


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *