За столичната премиера на “Стихове по пясъка”

|
На 4 юни в хотел "Сити" се състоя софийската премиера на дебютната стихосбирка на родената в Бургас Лили Качова "Стихове по пясъка".
За пръв път тя бе представена на чакащите я с нетърпение читатели на 22 май в Национален музей параход "Радецки", за което "Словеса" писа. Уютната зала на хотела бе събрала част от многобройните почитатели на известната в мрежата като Silver Wolfess авторка.
За Лили и "Стихове по пясъка" говори журналистът, поетът и издателят на книгата Тома Бинчев. Видимо горд, че книгата излиза под шапката на неговото издателство, той разказа за големия диапазон от теми, включени в нея. "Тази книга е един късен дебют," - каза Тома Бинчев - "тя е пространна и включва дългогодишно творчество." Чрез нея читателя съвсем естествено контактува с автора, който от своя страна разкрива съкровените си чувства, житейската си философия и мъдрост. Развълнувани приятели и почитатели на Лили Качова прочетоха произведения от стихосбирката. Мълчанието в залата красноречиво говореше, че стиховете по пясъка оставиха следи и в сърцата им.
 
Книгата можете да закупите от виртуална книжарница Books.bg.
 


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *