Излезе автобиографията на вокала на Ред Хот Чили Пепърс

|
На пазара вече е "Белези" - автобиографията на Антъни Кийдис. Създадена в съавторство с Лари Сломан - писателят, който стои и зад двете книги на Хауърд Стърн - историята детайлно проследява живота и кариерата на вокалиста на RED HOT CHILI PEPPERS, разкривайки как са създадени някои от най-големите хитове на квартета и вдъхновението зад тях.
В книгата ще намерите преводи тези песни, както и над 100 снимки от личния архив на певеца. Специално за българското издание е добавена и пълна дискография и видеография на групата, а преводът е дело на Николай Василев.

"Белези" (оригинално заглавие - "Scar Tissue") е с обем 488 страници, меки корици и цена 25 лв., като при директна поръчка от сайта на издателите на тома, "Махалото" (www.mahaloto.net), цената е 20 лв.
 
Антъни Кийдис за "Белези":
"Повече от две десетилетия насочвам цялата си любов към музиката и писането. Нося се по течението на творческото и духовното начало, композирам и свиря уникалната ни звукова смесица с моите настоящи и бивши братя в Red Hot Chili Peppers. Това е равносметката ми за тези времена, както и историята на едно хлапе, родено в Гранд Рапидс, Мичиган, мигрирало в Холивуд и открило в края на дъгата повече, отколкото е в състояние да понесе. Това е моят живот, белезите ми и всичко останало."
"Ако си мислите, че знаете нещо за секса, наркотиците и рокендрола, качете се на скоростното влакче на живота на Антъни Кийдис, за да се убедите в противното. „Белези” е неговата скандална, забавна и болезнено откровена изповед." в. „Ню Йорк Таймс”
 
В началото на 80-те години четири момчета са открояват на фона на пъстрата нео-пънк рок сцена в Ел Ей със своята уникална музика, смес от фънк, пънк, рап и много талант. Четвърт век по-късно, въпреки всички трудности по пътя си, RED HOT CHILI PEPPERS са една от най-успешните и популярни групи в света. През цялото това време Антъни Кийдис, техният вокалист и автор на повечето им текстове, се вози на лудото скоростно влакче на славата, зависимостта от наркотиците, многобройните си връзки и загуби.

"Белези" е неговата история за посвещението на музиката, за откриването на душата, за проблемите и решенията, за слабостите и изкуплението – една история, която би могла да се случи единствено в сърцето на Холивуд.
"Белези" се изкачва до № 1 в класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс” и в момента по нея се подготвя да бъде заснет тв сериал с работно заглавие „Спайдър и син”.
 

По материали на издателство "Махалото"Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *