Изложба на професионални фотографи от Русия в галерия “София Прес”

|
На 5 април  в галерия "София Прес" беше открита изложба на Националната асоциация на професионалистите във фотоиндустрията – Русия по покана на Асоциация на професионалните фотографи  - България.

За откриването на експозицията пристигна председателката на НАПФ - Нина Киселева, както и един от учредителите – авангардният и атрактивен руски фотограф Григорий Горячев (Белий ден).

LIL_9318Под звуците на красивото изпълнение на aрфа от Зорница Гечева галерия "София Прес" събра колеги фотографи, журналисти, приятели и гости, сред които Слав Едрев - директор на Арт колеж – София, Валентина Едрева - преподавател в УАСГ, Валентина Адиркова - член на Висшия адвокатски съвет, известни фотографи и фотожурналисти от България и членовете на Асоциация на професионалните фотографи.

Председателката на Асоциацията на професионалните фотографи в България - Лилия Йотова, Снежана Тодорова - председателка на СБЖ и на агенция "София Прес", и доц. Петър Абаджиев приветстваха гостите и споделиха своите впечатления.

Националната асоциация на професионалистите във фотоиндустрията – Русия (НАПФ) е млада руска асоциация, обединяваща в своите редици специалисти от всички професии във фотоиндустрията. Съставена е от едни отнай-добрите професионални фотографи, работещи в различни жанрове и области на фотографията - реклама, портрет, архитектура, пейзаж, мода, файн арт и други. Много от тях са победители и финалисти в престижни световни фотоконкурси.

Изложбата ще продължи до 13 април в Книжарница-галерия София Прес.

По материали на организаторитеКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *