Интернет рекламата: мисията възможна

|
“Интернет рекламата: мисията възможна” е заглавието на първата родна книга, посветена на темата Интернет реклама с автор Жюстин Томс, издадена преди броени дни от ИК Сиела.
“Интернет рекламата: мисията възможна” предизвиква маркетолозите още не опитали новата медиа, изтъквайки основните предимства и специфики на онлайн рекламата. Книгата включва също обзор на формите и средства за реклама онлайн, дава подробен профил на аудиторията, предлага анализ на успешни родни онлайн кампании, както и интервюта с водещи личности от бранша и маркетингови специалисти от фирми вече рекламирали в българското уеб пространство.
Книгата е предназначена за мениджърите на фирми или маркетинг отдели, които все още не са рекламирали онлайн, за рекламистите, маркетолозите, планьорите, дизайнерите.
“Интернет рекламата: мисията възможна” бе представена на голямо парти на 23 юни в столичното заведение “Грамофон”, което събра голяма част от родния уеб елит, журналисти и клиенти.
Това е петата книга на Жюстин Томс, посветена на Интернет тематиката, след три, фокусирани върху уеб дизайна, в съавторство с Венци Джамбазов и “Първите в българския Интернет” – летописна книга за първите десет години от развитието на новата медиа, в съавторство с Горица Белогушева, всички те издадени от ИК Сиела.
 
“Интернет рекламата: мисията възможна” можете да поръчате и закупите от книжарницa Books.bg.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *