Испанското чудо Dimas и дръм-енд-бейс звездата Slasher забиват на Витоша този уикенд

|
Този уикенд (17 и 18 юни) Витоша ще събере най–добрите български диджеи начело с чуждестранните звезди на електронната музика D-Formations, познат още като Dimas, и британската drum&base звезда Slasher.

Купона в планината започва още по светло в петък вечер и ще приключи по обяд в неделя. Всички софиянци ще имат възможност да се насладят на качествената електрона музика в унисон с уникалната природата на Витоша. И тази година целта на Airdance Electronic Music Festival е да обедини под едно небе най-добрите в жанра, да събере всички стилове и да задоволи и най-капризния музикален фен. Това е единственото събитие, на което всеки посетител ще избира между музикални стилове като Deep House, Progressive House, Minimal, Techno, Tech-House, Drum & Bass, Liquid, Break Beat, Downtempo и Chill Out.

Фестивалът ще даде сцена за изява на над 50 български диджея, които ще свирят на три различни сцени. В първата вечер от фестивала всички посетители ще чуят артисти като Gabriel, Marsel Rohas, Balthazar, Deebjack & Van Ben, Lion Hammer, Niko Valt, Marshmelow, както и гвоздея на вечерта британският хит в drum&base музиката Slasher.
На следващия ден феновете на електронния саунд ще бъдат опиянени от хаус легендата D-Formations a.k.a Dimas, който ще направи повече от 8-часов сет. Испанецът е приготвил специален подарък по случай 1 година Airdance и ще представи най-новия си миксиран диск за Yoshitoshi Madrid New mix Compilation Mixed by D-Formation. От българска страна ще се изявят артисти като Gabriel, Rady, Giorgio B., Marsel Rohas Medo, CAMP SESSIONS CREW и други.

Освен музиката, която ще разтърси Витоша, организаторите на фестивала са се погрижили Airdance да бъде истинско приказно изживяване. Атмосферата на планинското нощно небе ще бъде подсилена със солидно количество фойерверки, планинската природа ще бъде обогатена с невероятна украса, светлинно шоу и шоу програма. Около публиката ще обикалят артисти на кокили, а горските феи ще са в лицето на невероятните танцьорки.

Билети за фестивала все още могат да се намерят в билетния център на НДК и мрежата на bgbileti.com и магазинната мрежа на магазини Jeff, както и на място.
 

По материали на организаторите
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *