“И аз мога” за първи път на фестивала Аполония

|
"И аз мога" (I Can Too) продължава лятното си турне и на най-добрия арт-фестивал Празници на изкуствата Аполония 2010 от 28 август до 5 септември в град Созопол.

Аполония казва "И аз мога" и дава своята подкрепа за популяризиране идеите на националната инициатива И аз мога/ I Can Too. Организаторите предоставят специално място в амфитеатъра за "И аз мога", където ще се продават аксесоари на инициативата. Целта е популяризиране социалните идеи на "И аз мога" при създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив, както и набирането на средства за подпомагане на семейства на деца с увреждания.

Много от лицата на И аз мога/ I Can Too, между които Белослава, Живко Петров и Ангел Заберски, Веселин Веселинов – Еко, група Tri O Five и други, ще се изявят на фестивала и така ще подкрепят каузата И АЗ МОГА.
„Да си посланик на И АЗ МОГА се изразява най-вече в това да разпространяваш социалните идеи и да се опитваш да накараш хората да мислят по положителен начин, да ги накараш да вярват, че и те МОГАТ... да променят света, в който живеят - към по-ДОБРО” – споделя Майкъл от Tri O Five. (Най-новото си парче „Nowhere To Go”, което се върти в американските чартове, групата наскоро посвети на инициативата I Can Tоо.)

Станете част от Аполония и инициативата И АЗ МОГА и заповядайте на празника на изкуствата.
Отчет на И АЗ МОГА за набрани средства от фестивала Spirit of Burgas, на който организацията участва със собствен щанд - набраните средства от продажбата на аксесоари I Can Too възлизат на 300 лв. Те бяха дарени за изграждане на достъп до външен асансьор за дете от София с множествено увреждане. (Изграждането включва изравняване на външна среда чрез прокарване на алея от тротоарни плочи.)
 

По материали на "И аз мога"Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *