Йосиф Кобзон води в България Елисеевския Оркестър

|
На 23 април в София в салона на Националната Опера предстои нова среща на известният руски изпълнител народния артист на СССР Йосиф Кобзон с неговите български почитатели. Гостуването на артиста е в рамките на тринадесетото издание на годишните награди за изкуство „Золотоя муза”.
Звездата на руската естрада идва за пореден път в България по покана на музикално – продуцентска компания „Жокер Медиа”.
В България Йосиф Кобзон ще изнесе самостоятелен концерт – рецитал съвместно с Академичния Ансамбъл за песни и танци на Вътрешните войски на Министерството на вътрешните работи на Русия, известен като Елисеевия Оркестър. Ансамбълът е един от най-големите армейски художествени колективи в страната, първият професионален ансамбъл, с численост от сто човека. Създаден през 1973 г., в своята творческа дейност ансамбълът има 35 концертни програми, повече от 7500 концерта, гледани от над 23 милиона зрители. От 1985 г. ансамбълът се ръководи от генерал-майор Виктор Елисеев, чийто творчески път минава през този на трупата от войник до генерал.
Продажбата на билети вече стартира на касите на Националната опера. Ценителите на руската музика ще могат за пореден път да се насладят на изпълнението на Елисеевският Оркестър и Йосиф Кобзон на цени между 10 и 30 лева.
 

По материали на Жокер Медиа

Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *