Коледен цирк в София

|
За първи път от повече от 20 години насам София ще предложи атрактивно забавление за децата и техните родители. Тази зима, подобно на всички останали европейски столици, ще има коледен цирк.
Заслугата за това е на известния режисьор Силвестър Лолов и неговата компания „Сан прадъкшън”. Известните циркови артисти от Фамилия Иванови, които са сред най-търсените трупи в Италия, се завръщат в родината си, за да покажат най-доброто от своя репертоар пред столичната публика. За да бъде максимално комфортно за зрителите, циркът няма да разпъне шапито, а ще изнесе своята програма в отоплена зала в читалище „Цар Борис Трети” (бившето „Валентин Андреев”), което се намира на ул. Клокотница №29 (до градинката на Централна гара).
Премиерният спектакъл ще бъде показан на 2 декември 2010 от 19 ч, а всяка събота и неделя до края на годината ще има по две представления – от 11 ч. и от 16 ч.
На цирк като на цирк – артистите от Фамилия Иванови ще предложат много атрактивни номера, срещи с най-различни животни като африкански таралежи, дресиран скункс, огромни змии и питони, много динамика и настроение. За първи път децата ще могат да видят на живо дресирано кенгуру. Коледният цирк в зала гостува с подкрепата на Столична община – район Сердика. За запазване на билети и информация за групови посещения: 02 / 931 33 99.
 

По информация на Лео БогдановскиКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *