Концертът на Дейвид Санборн ще се състои четири дни по-късно от обявената дата

|
Концертът на Дейвид Санборн, обявен първоначално за 25 октомври, се премества за друга дата, заради промени в графика на турнето му, наложени от мениджмънта на артиста. Събитието ще се проведе на 29 октомври (сряда) от 20 ч. в зала 1 на НДК в рамките на ежегодния фестивал Мюзик Джем 2008.
Всички закупени билети за концерта ще важат за новата дата - 29 октомври - без презаверяване.
 
Дейвид Санборн е един от най-добрите саксофонисти за последните над 30 години и концерта му в София е част от настоящото световно турне на звездата, което стартира на 6 септември с участието му на Riverfront Jazz Festival в Ню Йорк. Турнето включва 35 дати и ще премине през Съединените Щати, Мексико и Япония. Само три държави от цяла Европа са включени в графика на турнето и България е една от тях, наред с Германия и Франция.
Всички фенове на Дейвид Санборн у нас могат да се чувстват истински късметлии, защото ще бъдат едни от малкото европейци, които ще видят великия музикант на живо! В зала 1 на НДК ще прозвучат някои от най-големите хитове на виртуозния музикант, а концертът ще продължи два часа.
 
Билети за шоуто на 29 октомври могат да нъдат закупени от кастите на Тикетпро в цялата страна, билетен център НДК и онлайн на www.ticketpro.bg
 

По материали на София мюзик ентерпрайсисКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *