Концертът на The Exploited с два дни по-рано

|
Тангра Мега Рок разпространиха следното съобщение за концерта на 8 април:

“Легендарната шотландска пънк шайка на Уоти изгаря от нетъпрение да се срещне отново с българските си фенове, затова идва по-рано и премести шоуто с два дни – вместо на 10 април – на 8 април.” – това прес съобщение можеше да звучи така, ако беше писано от някой друг, а не от екипа на радио Тангра Мега Рок.

ИСТИНАТА: Бандата е обладана от истински пънк дух. И най-вече техният мениждър германец, който снощи се сети, че The Exploited още преди един месец били потвърдили участие на фестивал във Франция на “нашата дата”. В крайна сметка, турнето на бандата отново ще стартира от София, но два дни по-рано от предварително обявеното. Сега шоуто ще бъде на 8 април! Очевидно е по-неудобно в четвъртък, отколкото в събота, но ...когато обичаш, прощаваш!

Всички закупени вече билети важат без презаверка!

ПОДРОБНОСТИТЕ:

THE EXPLOITED застават начело на още един концерт 4 ГОДИНИ ТАНГРА МЕГА РОК!

Заедно с тях, на сцената в клуб Blue Box в пролетната вечер на 8 април ще вилнeят и българските хардкор лидери LAST HOPE и култовият ъндърграунд артист БИЧЕТО със своято трупа.


THE EXPLOITED, LAST HOPE и БИЧЕТО на 8 април в клуб Blue Box. Шоуто ще бъде открито от една българска съпорт банда, която ще бъде обявена съвсем скоро!

БИЛЕТИ вече се продават в системите на Ticketsream.bg и Eventim.bg.

Цени: Първите 100 билета са на промо цена от 30 лева, след това стават 35 лева. На място, в деня на концерта ще се продават за 40 лева.

Така, концертите в цикъла 4 ГОДИНИ ТАНГРА МЕГА РОК се подреждат хронологически по следния начин:

24 март - зала Универсиада – БЪЛГАРСКИЯТ РОК КОНЦЕРТ НА ГОДИНАТА – Ер Малък, Insmouth, Odd Crew + най-горещата нова БГ рок банда;

08 април - клуб Blue Box – THE EXPLOITED, LAST HOPE, БИЧЕТО + съпорт;

09 май - клуб Blue Box – RIVERSIDE и PANTOMMIND.

Промо билетите за 24 март и 09 май вече свършиха.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *