Креативният директор на Гугъл изнесе лекция в рамките на 8-ия международен фестивал за късометражно кино в Балчик

|
Джи Лий се срещна с участници, медии и студенти по време на фестивала в Балчик. Лекцията на човека от Google беше една от най-очакваните в рамките на 8-ия фестивал за късометражно кино, в който Джи е част от журито.
Джи Лий започна лекцията си като показа къде живее и къде работи, след което представи част от проектите си. “За мен работата и личният живот трябва да се припокриват. Само тогава човек може да прави онова, което иска и да бъде успешен. Ако има формула на успеха, то според мен това е тя”, разказа Лий и допълни, че идеите са нищо, а реализацията е важна. “Всеки ден всеки един от нас има не една и две идеи, но колко от тях реализира?”, попита Джи гостите и допълни “реализацията е всичко, защото е по-трудна от идеята”.
Накрая креативният директор на Google завърши лекцията си като призова хората в залата да споделят всичко, защото само така човек трупа опит и се чувства удволетворен.


Кой е Джи Лий:
Джи Лий е роден с Сеул, Корея, но израства в Сао Паоло, Бразилия. Следва дизайн в Колежа по дизайн Парсънс. С момента Джи е криейтив директор на Google Creative Lab базиран в Ню Йорк. Освен това преподава дизайн в колеж по визуални изкуства. Преди да се присъедини към Google, Лий е бил брандинг директор в рекламна агенция Droga 5, както и арт директор в “Saatchi & Saatchi”.
Джи Лий е създател на проекта “Бабъл”, автор е на две книги - “Talk Back: The Bubble Project” и “Univers Revolved: a 3-Dimensional Alphabet”.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *