Крис Нормън с коледен коцерт в НДК

|
На 5 декември в Зала 1 на НДК за коледен концерт по покана на радио 1 идва Крис Нормън - емблематичният вокалист на английската рок група Смоуки (Smokie).

Британският певец, популярен както с песните на Смоуки, така и със силните си солови парчета, ще изпее на живо за слушателите на Радио 1: “If You Think You Know How to Love Me”, “Don`t Play Your Rock `N Roll to Me”, “Oh, Carol” , “Living Next Door to Alice” , “Stumblin` In", “Midnight Lady” , “Rock Away Your Teardrops” и още много хитове.

Публиката в зала 1 на НДК ще стане свидетел на повече от 30 години музикална история с класически рок хитове в оригиналните и в акустичните им версии. За публиката Крис Нормън е най-вече незабравимият глас на групата си Смоуки. Запознали се още като деца, тримата с Алън Силсън и Тери Атли, придобиват световна известност в периода 1975 г. – 1982г. Всеки един от техните сингли достига първите позиции в музикалните класации, а наградите им са десетки! Когато през 1982г. групата се разпада, Крис записва и първия си соло проект - "Rock Away Your Teardrops". Следва сингълът “Midnight Lady”, специално написан за певеца от небезизвестния немски продуцент Дитър Болен (Modern Talking), който става платинен в цяла Европа. Успехът му продължава неспирно и до 1998г. записва цели осем албума. От 1994г. до сега Крис Нормън изпълнява хитовете си от времето си със Смоуки с личния си бенд, с който идва и в Зала 1, НДК на 5 декември.

Слушайте Радио 1 за много от незабравимите хитове на Крис Нормън, както и за ефирните игри, които могат да ви донесат безплатни покани за коледното събитие на сезона.

Класическият коледен концерт на Радио 1 и Крис Нормън на 5 декември е с начален час 19:00, а билетите за него вече са в продажба в мрежите на Ticketpro.bg и на касата на НДК. Събитието се осъществява с подкрепата на Застрахователно АД “ВИКТОРИЯ”.
 

По материали на Радио 1Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *