Кубинското шоу “Live from Buena Vista – the Havana Lounge” – за първи път във Варна

|
"Live from Buena Vista – the Havana Lounge" ще стъпи за първи път във Варна на 11 февруари 2010 г. в ДКС Варна, “Зала Конгресна”. За първи път варненци ще се насладят на най-успешното кубинско шоу - "Live from Buena Vista – the Havana Lounge", което ще стъпи в морската ни столица по покана на Лауд Консертс (Loud Concerts).
На 11 февруари 2010 г. Конгресната зала ще се превърне в истински кубински клуб от 50-те години на миналия век. Шоуто "Live from Buena Vista – the Havana Lounge" ще разпали страстите и емоциите на публиката в ритъма на салса и чан-чан, и няма да е нужно да знаеш стъпките, за да танцуваш. Артистите, които се радват на огромна популярност навсякъде по света и “да се раздадат до край на сцената” е тяхна запазена марка, пристигат в България в познатия звезден състав.
С централна роля в шоуто ще разпознаем уникалната Teresa Garcia Caturla (от групата Afro-Cuban All Stars) и Julio Alberto Fernandez (от Buena Vista Social Club). Младата Maria Viktoria Rodriguez ще ги подкрепи с глас и танци, а зад рояла ще седне Rodolfo “Peruchin” Argudin.

Организаторите пускат билетите в продажба от днес (27.10.09 г.) Цената им ще бъде от 20 до 45 лв., като ще има и ограничен брой ВИП билети. Те ще могат да се поръчат единствено от централния офис на Eventim.bg. Местата за продажба на билетите във Варна са касата на ДКС “Зала Конгресна” и в мрежата на Eventim.bg, магазините на Germanos, Пикадили и Техномаркет.

"Live from Buena Vista – the Havana Lounge" се заражда през 2003 г. като проект-продължение на сагата Buena Vista Social Club, интегрирайки музиканти, принадлежащи на първоначалната група на Buena Vista Social Club (Пио Лейва, Хулио Алберто Фернандес, Хулиен Овиедо, Янко Писако) и на Afro-Cuban All Stars (Тереса Гарсия Катурла, Гийермо „Рубалкаба” Гонсалес) заедно с още други чудесни инструменталисти и певци, като Томас „Панга” Рамос, Адалберто „Канделита” Авила, Родолфо „Перучин” Аргудин, и др. От тогава формацията прави по две турнета на година из Европа и в различни точки на света. От началото на 2010-та програмата на неуморните артисти е запълнена с участия в Европа и Азия. Очакваме ги с нетърпение отново в София на 10 февруари и за първи път във Варна на 11 февруари 2010 г.
 

По материали на Лауд КонсертсКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *