Легендарният рапър KRS One идва в България

|

Едно от най-големите имена в съвременния хип-хоп – KRS-One - идва в България по покана на Symphonics Entertainment


Едно от най-емблематичните имена в света на хип-хопа KRS-One стъпва на българска територия. Концертът на рапъра в Party Center 4 KM на 8 юли е част от европейското му турне и негова първа визита в България.

Любопитен факт е че Кларънс, както е истинското му име, има фобия от летене и пътува до Европа само по вода. Именно поради тази причина  за последно той е бил на Стария континент преди 5 години и най-вероятно 2013-а ще бъде последната му година с турне в Европа и последен път, в който феновете му тук ще могат да го видят на живо.

Като певец, композитор, продуцент и актьор, KRS- One е един от най-популярните хип-хопъри отвъд океана. Едва ли има фен който да не знае най-големия му хит „Sound of the police”.

Работил и записвал с имена като LL COOL J, dj Premier, NAS, Public Enemy, EPMD и много други. Гарантира едно взривно хип-хоп шоу в София.

Концертът е на 8 юли с начало 22:30 ч. Скоро ще бъдат обявени и подгряващите български групи.

Може да закупите първите 200 промоционални билети на цена от 20 лв., като на място входът ще бъде 30 лв.

Билетите за концерта на KRS-One на 8 юли в България са на цена от 20 лв. и се разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.

По материали на Symphonics EntertainmentКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *