Летен фестивал на брега в Бургас

|
"Spirit of Burgas" е нов вълнуващ фестивал в България, който ще се проведе на брега на Черно море от 15-ти до 17-ти август 2008 г.
Край морето, на самия бургаски плаж, "Spirit of Burgas" ще бъде един истински празник на музикалните изкуства, представяйки както едни от най-добрите български музиканти, така и много известни международни артисти. До момента са потвърдени изявите на Groove Armada DJ Set (Andy Cato), Pharaohe Monch, The Sisters of Mercy, Pendulum DJ Set&MC Jakes, Asian Dub Foundation, Bonobo Live, както и вечери на Метрополис и HMSU. Организаторите обещават и още много други.
 
"Spirit of Burgas" ще бъде първото събитие по рода си в България, включващо няколко музикални сцени с различни стилове. MTV European са едни от официалните медийни партньори на събитието, които ще направят фестивала специален. Ексклузивни кадри “зад кулисите” на най-новия и очакван фестивал в Югоизточна Европа ще се излъчват в европейската мрежа на MTV. Също така "Spirit of Burgas" е официален партньор на MTV Europe Foundation и програмата MTV EXIT(End Exploitation and Trafficking), която има за цел да обърне внимание на проблема с трафика и експлоатацията на хора и предотвратяването им, както и да поощрява младите да избират сами бъдещето си.
Фестивалът, под патронажа на кмета на община Бургас – г-н Димитър Николов, се стреми да обхване съвременната култура и изкуство и да предостави поле за изява на музиканти, артисти и други нестандартни творци, осигурявайки същевременно забавление, както за местните жители, така и за почиващите хора в Бургас и околностите.
 
В момента са в продажба 1000 фестивални билета, на промоционална цена от 88 лева. Билетът важи за трите днина фестивала. След изчерпването на промоционалните, цената на билета за целия фест ще е 99 лв. От 28.07.2008 (понеделник) започва продажбата и на еднодневни билети по 39 лв. В деня на събитието билетите ще са 129 лв. за трите дни, 45 лв. за един ден и 25 лв. за късен вход - продажбата им започва в 1:00 ч.
 

По материали на организаторите

Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *