Луксозният Sol Nessebar Resort става домакин на турнето на хитовата група N.O.H.A.

|
“Tu café” на Noise of Human Art или просто N.O.H.A. ще взриви Sol Nessebar Resort само на 30. юли 2009 г., като част от българското турне на групата, съобщава агенция “Профайл”. Уникалният петзвезден комплекс ще стане домакин на една от най-обичаните групи в последната година. Едва ли има радио станция, която да пропусне да завърти на честотите си хита “Tu café” поне веднъж дневно.

Sol Nessebar Resort заедно с организаторите обещават освен едно уникално музикално изживяване и възможността да предоставят на своите посетители достъпа до един от най-красивите комплекси по българското черноморие, комбиниращ спортни съоръжения и СПА услуги, прекрасна кухня, перфектно обслужване и релаксираща атмосфера. За всички фенове на N.O.H.A. Sol Nessebar Resort предоставя специални “парти” пакети, за които може да разберете повече на www.solmelia.com.

Домакините от верига класни хотели Solmelia ще се погрижат за доброто настроение на самите музиканти от N.O.H.A. като осигурят 5 звезден лукс в едно от най-ценните бижута от морската колекция на Solmelia в България - Sol Nessebar Resort.

Организаторите на събитието - “Teren”, радио и телевизия „Сити”, радио „Energy” съобщиха, че N.O.H.A. официално потвърдиха турнето си на черноморски терен, станаха ясни и точните дати на изявите им – Варна (29 юли); Несебър (30 юли); Созопол (31 юли) и Лозенец (1 август).

Турнето на изпълнителите, които в продължение на близо две години омайваха световната сцена с носещото дъх на канела “Tu café”, съвпада с ексклузивната премиерата на чисто ново им парче „Boom”. С него групата очаква буквално да взриви световната сцена и класации. “Boom” носи дългоочакван свеж заряд от дръм и бас и електроника, вплетени в нежните испански вокали на Минерва. Българската публика ще може първа да се наслади на живото изпълнение на „Boom”, което ще бъде само една от изненадите на „N.O.H.A.&TERENonTour”.

Още с едноименния си дебютен албум, N.O.H.A. се утвърждават като част от поп-авангарда на Европейската музикална сцена. Силата им е в изкусното сливане на класическите композиции с интригуващо клубно звучене, а резултатът е запечатан в четири изключително успешни албума – 1997 N.O.H.A. „Noise Of Human Art“; 2001 N.O.H.A. „No Slack“; 2003 N.O.H.A. „Next Plateau“; 2006 N.O.H.A. “Dive in your life”

Първото лайв изпълнение на групата се състоя на 22 ноември 2008 г. в Парти Център 4-ти КМ в София. TEREN # 1 (лайв концерт на N.O.H.A, Коста Костов/ Balkan Xpress и Kompott) породи огромен - присъстваха повече от 2 000 души, което превърна TEREN # 1 в едно от най-значимите в своя клас музикални събития за 2008 г.
 

По материали на организаторитеКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *