Лятна промоция за билети на Лорд ъф дъ денс

|
Продуцентска компания АРТ БГ съобщи, че от 11 юли започна гореща лятна промоция на билети за ексклузивния концерт на Лорд ъф дъ денс (Lord of the Dance) на 2 ноември в зала 1 на НДК. Само сега до 30 август всички билети за събитието ще бъдат с 10 лв. отстъпка от редовната цена и ще струват между 20 до 50 лв. и ВИП места до 90 лв.
Промоцията важи за указания период в Билетен център НДК, а на промоционални цени билети могат да бъдат намерени вече и в разпространителската мрежа на Eventim, в това число верига магазини Германос, Офис 1, Пикадили и др.
Лорд ъф дъ денс отново включиха България в европейското си турне тази година след рекордния успех на 8-те концерта през 2010. През лятото на 2010 година най-голямото пътуващо танцово шоу постави своеобразен рекорд по гледаемост у нас – 22 000 човека в 4 български града посетиха осемте концерта на феноменалните ирландци и аплодираха със сълзи на очи вълнуващата актьорска игра и майсторските танцови умения на внушителната трупа от над 80 човека на сцената.
Характерната хореография, представяща едновременно модерни елементи и класически ирландски танци, пищната сценография , впечатляващите светлинни ефекти и драматичната музика на Ронан Хардиман превръщат Лорд ъф дъ денс в един незабравим спектакъл, който оставя у зрителите желание да бъде гледан още и още пъти.
Лорд ъф дъ денс е повече от музикален и танцов спектакъл – това е пътуване във времето и пространството, което пренася зрителя в древна келтска легенда, представяща по семпъл, но запомнящ се начин вечната борба между Доброто и Злото. Едно е сигурно – никой не е в състояние да остане равнодушен към героите на сцената.
Създадено от Майкъл Флетли през 1996 г., шоуто вече 14 години е ненадминато в света по мащаби, зрелищност и продажби. Видяно от повече от 50 милиона души в 60 държави на всички континенти, Лорд ъф дъ денс чупи всички установени бокс офис рекорди и си завоюва името на най-възторжено посрещаното танцово шоу на всички времена.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *