Масив Атак обещават страхотно светлинно шоу

|
Най-любопитният музикален експеримент на 2010 година продължава: Масив Атак с лекота омагьосват световни столици и фестивали на път към София, където на 15 юли в зала “Фестивална” ще подарят част от магията си и на българските фенове.
В нажежения юлски календар времето до уникалната първа среща с дуото британски трип-хоп богове се топи неумолимо, а самите Робърт Дел Ная и Грант Маршал ни очакват да заемем уютното си място в пресъздаденото от тях хладно двучасово безвремие. И макар световното турне на Масив Атак да минава под знака на най-новия им албум “Heligoland”, феновете им ще чуят на живо едни от най-добрите композиции на трип-хоп легендите от Бристол през годините. “Unfinished Sympathy”, “Karmacoma”, “Teardrop”, ”Intertia Creeps”, “Angel”, “Safe From Harm” са само част от изкушаващите дестинации в музикалната разходка през различните стилове, албуми и реалности, на която ще се отправим идния четвъртък.

Внимание! Макар Масив звученето да въздейства на сетивата на всички възможни равнища, по време на концерта не затваряйте очи в израз на пълна релаксация, а ги дръжте широко отворени! С невиждано досега светлинно шоу ще ни изненадат най-добрите в трип-хопа. Бристолските легенди пристигат в София с пълен пакет осветление за разполагане на земя и невероятен LED екран с размери 15 x 12 м, състоящ се от 15 фрагмента. Позиционирана в дъното на сцената, своеобразната стена фон ще се превърне в основния действащ елемент в развитието на шоуто. Прожектираната на нея впечатляваща мултимедия е прецизно съобразена със сетлиста от песни. Нещо повече: по желание на Масив Атак част от визуализациите ще са ключови фрази, изписани на български език. По този начин зала „Фестивална” ще се превърне в една абстрактна арена, където с феноменалната комбинация от звук, светлина и текст Масив Атак ще предизвикат границите на човешкото въображение.

Оказва се, че в привлекателно мрачния амбиент, създаден от Масив звученето, място за светлина има. Родните меломани разполагат с по-малко от 10 дни да да се включат в музикалната игра на сенки в столичната зала “Фестивална”. Билетите са на цени от 60 и 80 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на “Тикетпро” и неговите партньори, както и онлайн на www.tickеtpro.bg.
 

По материали на София Мюзик Ентерпрайсис

Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *