“Мерилиън” потвърдиха концерт у нас

|
Една мечта на мнозина прогресив рок фенове е на път да се изпълни, след като Wonder Music Agency обявиха, че "Мерилиън" ще свирят в София на 21 февруари, зала Универсиада.
Концертът е част от европейското турне, което ще представи петнадесетия студиен албум на групата - "Happiness Is the Road", планиран да излезе през октомври 2008 година. (Прочетете интервю с китариста Стив Ротъри, единственият член на "Мерилиън", който е в групата от основаването й през 1979 г. до сега, по повод предишния албум "Somewhere Else".)
"Happiness Is the Road" ще бъде двоен албум, през март станаха известни и имената на двете му части: "Essence" и "The Hard Shoulder". Както е редовната практика на групата от известно време насам, още през октомври миналата година бе възможно предварително да се поръча албума - по този начин се финансира отчасти създаването му. Поръчалите специалното издание ще получат албума на двоен диск, а останалите - на два отделни компактдиска. Първият сингъл - "Whatever Is Wrong with You" - се очаква в началото на октомври.
Организаторите на концерта у нас обявиха, че в продажба чрез www.eventim.bg са пуснати само 2 300 билета, първите 500 са нa цена от 30 лв., останалите ще са от 40 лв. за правостоящи и 50 лв. за седящи места.
Към момента се уточняват детайли и подробности около предстоящата визита.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *