“Мечо Пух” празнува рожден ден в София

|
На 14 и 15 юни деца и родители могат да се насладят на спектакъла "Мечо Пух" от серията "Дисни лайв".
През 2004 г. компания "Фелд Ентъртейнмънт" поставя първото шоу от серията, като това е именно "Мечо Пух". А от осемдесетте години на миналия век тя създава и грандиозните спектакли "Дисни върху лед". Тази година българската публика ще има възможността да види невероятното шоу, което обикаля из света и носи радост и забавление за любителите на приказките.
Приятелите на Мечо Пух решават да направят тържество - изненада за рождения му ден, което трябва да остане в тайна, докато се подготвя. Мечо, разбира се, не трябва да научава за това, което не е чак толкова лесно. Историята се разказва от разказвачи, които говорят на български, а освен персонажите от анимационното филмче на Дисни, на сцената се подвизават няколко "медени помощници" с пъстри дрехи, подобнина клоуни, които помагат на децата да бъдат не само зрители, а и активни участници в спекатакъла.
Декорите на шоуто пристигнаха с няколко камиона и са наистина внушителни. На сцената вали дъжд, изгрява дъга, падат снежинки. Мечо Пух, Зайо, Прасчо, Йори, Тигъра, Ру, Кенга и Бухала са истински оживели анимационни персонажи, а самоличността на актьорите, облекли приказните костюми, се пази в тайна, за да е още по-въздействаща магията.
Билети за спектаклите се продават в билетния център на НДК и Дюкян Меломан.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *