Мики Маус и приятели ще творят вълшебства през пролетта

|
Любими приказни герои от филмите на Дисни и първокласни илюзионисти ще радват почитателите си в едно необикновено представление на Дисни Лайв, наречено "Вълшебствата на Мики Маус" от 24 до 26 април 2009 г. в зала 1 на НДК.
Магията на Дисни отново завладява световните сцени с едно незабравимо театрално изживяване за деца и родители. Любимите герои на Дисни и професионални илюзионисти застават заедно на сцената, за да придадат ново значение на Магията на Дисни и да покажат на децата и техните родители, че вълшебствата са около нас и трябва само да се научим да ги виждаме.
Новото представление на Дисни Лайв на продуцентите на спектакъла "Рожденият ден на Мечо Пух" - "Фелд Ентъртейнмънт" - "Вълшебствата на Мики Маус" извиква познати и обичани сцени от филмите на Дисни пред очите ви: дрипите на Пепеляшка се превръщат в прекрасна рокля за секунда, принцеса Жасмин от приказката за "Аладин и вълшебната лампа" се носи из въздуха, а омагьосаните танцуващи метли от филма "Фантазия" помагат на Мини да изчисти своите обувки. Големият вълшебник Мики Маус прави невероятни фокуси с кръстницата на Пепеляшка, Лудият Шапкар от "Алиса в страната на чудесата" и професионалните илюзионисти Брад Рос и Фред Муур. Вълшебното пътуване е завършено с появята на принцесите на Дисни Бел и Снежанка и с приятелите на Мики Маус - Мини Маус, Доналд, Дейзи и Гууфи.
"Това уникално по рода си шоу помага на родителите и децата да търсят вълшебството навсякъде", казва Кенет Фелд, продуцентът на незабравимите представления Дисни Лайв! "Ние отвеждаме зрителите на едно вълнуващо пътешествие с героите на Дисни, от което те научават, че могат да търсят вълшебството у тях самите, както и във всичко, което ги заобикаля."
С любимите песни от филмите на Дисни принцесите Пепеляшка, Бел, Жасмин и Снежанка, както и приятелите на Мики Маус приобщават детската публика още в самото начало на спектакъла.
"С всяко представление се стараем да надминем очакванията на публиката - заявява режисьорът Джери Билик. - С непредставимите възможнасти на илюзионисткото изкуство ние можем да заведем публиката там, където никой от зрителите не си е представял."
Илюзионистът Брад Рос освен, че представя незабравимо шоу, активно включва като свои помощници деца от публиката и така ги прави преки участници в осъществяването на вълшебствата.
Независимо дали са на сцената или по местата си, децата съпреживяват вълшебствата в "Дисни Лайв! Вълшебствата на Мики Маус" и ги носят в сърцата си завинаги.
Билетите за петте спектакъла "Дисни Лайв! Вълшебствата на Мики Маус" – 24-26 април 2009 г. са в продажба в системата на www.ticketplus.bg, както и на касата на НДК, в “Дюкян Меломан” и в супермаркети “Пикадили” из цялата страна. Цените на билетите са 25, 35, 45 и 60 лв., в зависимост от местоположението в залата. Организаторите от "Подиум Продакшънс" съобщават за 15% коледно намаление от цените, което е валидно до 10.01.2009 г.
 

По материали на Джаз +
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *