Милена се завръща с новия сингъл „Куклата Мици”

|
Електрически китари и бесни барабани звучат в новото парче на Милена Славова. След дълго отсъствие от българската рок сцена, Милена се завръща шеметно със сингъла „Куклата Мици”. В парчето абсолютната бунтарка на българския рок не пести директния си език и иронизира „модерните” жени „куклички”. Песента е записана в новото „Студио Токсити” и е копродукция на Милена и Токсити Рекърдс.

С „Куклата Мици” стартира всеки ден и най-новата игра на радио „Star FM” и Токсити Рекърдс „Независими в ума – зависими от рока”. От 24-ти септември до 2-ри октомври в "Приключенията на Илиана Бойчева" от 15:15 часа, Милена представя по една независима личност от историческото ни минало. „Кой е Независимият?” е въпросът към слушателите като на 2-ри октомври един от позналите ще спечели mp3 плейър зареден с парчето „Куклата Мици”. Условията на играта можете да видите тук.

Всеки, който иска да чуе песента може да го направи чрез проекта за авторска българска музика Music Space на адрес http://musicspace.bg/. Феновете могат да слушат и свалят „Куклата Мици” през мобилния си телефон, като посетят портала Vodafone live! на адрес http://live.mtel.bg, секция Music Space - Rock/Alternative.
 

По материали на Токсити рекърдсКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *