Млади таланти атакуват Евровизия

|

Участието на Ендрю Лойд Уебър само ги амбицира


 
Песента “Докосни ме” участва в предаването “Бъди звезда” по БНТ 1 на 9 октомври 2008 г. и събра както предпочитанията на журито, така и над 40% от sms-ите на зрителите. На 23.10.2008 тя ще се бори за класиране на полуфинал сред българските участници в Евровизия.
“Докосни ме” е първата песен от съвместния проект на младите изпълнители Искра Василева (Искра), Миша Илиев и Стоян Стоянов. Парчето се изпълнява от Искра и Миша Илиев, а Стоян Стоянов участва като композитор, изпълнител пианист и аранжьор. Текстът е на Андро Стубел – писател и композитор.
В този проект те се стремят да покажат нови и различни музикални хоризонти като съчетание между вече познати стилове и по-грандиозното звучене на симфонични инструменти.
 
Всеки от тях е вече познат по един или друг начин в българското музикално общество. Миша Илиев е взимал участие като певец в редица музикални проекти, най-известен от които е група „Екзитус”. Стоян Стоянов е пианист, диригент, композитор, печелил награди по композиция в областта на класическата и популярната музика. Искра Василева е едно очарователно момиче с немалък опит на българска и международна сцена като певица. "Докосни ме" може да се чуе и да се свали безплатно от www.last.fm/music.
 


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *