Млад диригент с наградата “Генадий Рождественски”

|
Vivatel награди с 8000 евро победителя в Първия международен конкурс за диригенти „Генадий Рождественски” – Симон Гауденц.
Наградата беше обявена от Маркетинг Мениджър Немедийни Комуникации на vivatel Лора Ханджиева. Тя връчи дипломата за престижното отличие на младия диригент на тържествената церемония в зала „България” днес – 16 май 2006 г.
„За мен е удоволствие от името на vivatel да поздравя носителя на първа награда от международния конкурс за диригенти „Генадий Рождественски”, съобщи Лора Ханджиева. „Радваме се, че още с първото си участие на голям конкурс, Симон Гауденц получи признанието за своя невероятен талант. Вярваме, че той ще продължава да печели сърцата на публиката и адмирациите на журито,” каза тя.
 
Симон Гауденц е роден през 1974 г. в Базел, Швейцария. Започва кариерата си на диригент през 2000 г., когато става артистичен директор на базелския ансамбъл „Camerata Variable”. През 2004 г. прави дебют с престижния Collegium Musicum Basel.
 
Букети с „усмивката” на vivatel – знакът на мобилния оператор – получиха великият диригент Генадий Рождественски и младият талант Симон Гауденц.
 

По материали на Vivatel
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *