Наближава концертът на Конча Буйка на 17 април

|
Испанската дива с феноменален глас Конча Буйка пристига в София един ден преди концерта си на 17 април в зала 1 на НДК. Черната перла на испанската музика ще се представи пред българските си фенове и ценители след поредица от супер успешни концерти в САЩ и Латинска Америка.
Буйка черпи вдъхновение от испанското фламенко и съчетава емоционалните си вокали с африканските влияния. А последният й албум “El Ultimo trago” е записан в акомпанимент на елегантното пиано на виртуозния Чучо Валдес и e с подчертано кубинско звучене. Така музиката й събира енергията на три континента и това е в основата на нейния световен успех.

Буйка избра да пътува из София с красив и сигурен автомобил – последен модел на могъщия „Додж Нитро”. Така тя ще разгледа София удобно и бързо, желанието й е да успее да посети наша църква и усети енергията на града.

Грациозната певица с ураганен глас и нейните кубински музиканти ще разпуснат преди концерта с по чаша отлежал кубински ром. В гримьорната ще я очакват букети цветя и пресни плодове, а за вечеря Буйка пожелa да опита традиционна българска кухня.
 

По материали на BG Sound StageКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *