Наближава концертът на Тото Кутуньо в София

|
След по-малко от две седмици италианската звезда Тото Кутуньо ще изнесе концерт в зала 1 на НДК.
Певецът пристига по покана на дует "Шик" един ден преди концерта си 8 юни, когато ще раздели сцената с българския дует. Организатор на събитието са "DS MUSIC" и "J&K Пръдукшън". За шоуто си в София изпълнителят е подготвил репертоар, състоящ се предимно от златните му хитове, изпяти през годините както от него, така и от певци като Адриано Челентано, Жо Дасен, Джони Холидей.
Дует "Шик" пък ще отбележат 20 години на сцената, представяйки новия си, пети албум – "Просто те обичам".
Няма да липсват и изненади, подготвени специално за българската публика - на финала в акустична версия Кутуньо и "Шик" ще изпълнят хитове от репертоара на италианеца, както и златни хитове на български език. В тази част на програмата ще участват и подбрани от самия Кутуньо негови фенове от публиката.
Салваторе „Тото” Кутуньо е сред най-популярните италиански певци през 70-те и 80-ти на миналия век, който продължава да издава редовно албуми и до днес. Последният му проект е “Un Falco Chiuso In Gabbia” (2008) и на 8 юни ще чуем песни и от него.
Електронни билети за концерта могат да се закупят от сайта на Ticketstream, както и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria. Цените на билетите са 25,30,40 И 45 лева.
 

По материали на организаторите
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *