Надсвирване на оркестри за фолклорна музика в Пловдивски регион

|
Музикална компания "Маск Мюзик" има удоволствието да представи за първи път на една сцена едни от най-добрите оркестри за народна музика в пловдивския регион – на Летния театър на град Пловдив ще се проведе двудневен есенен фестивал със закачливото название „Мухабет“, в който участие ще вземат съответно:

25 септември – Пловдив, Марица, Орфей

26 септември – Балкани, Млади тракийци, Канарите

Участниците във фестивала са все добре познати и обичани от пловдивската публика и уважавани от критиката музиканти. Приятна изненада са сравнително новите имена Балкани и Млади тракийци, които ще зарадват зрителите със своеобразен джем сешън и атрактивно нерегламентирано надсвирване.

Името „Мухабет“ на двете фестивални вечери е провокирано от идеята за активен диалог на музикантите с публиката и въвличането й в случващото се на сцената така че да се създаде една непринудена атмосфера на приятелски срещи, аранжирани с хубава музика, усмивки и празнично настроение.

Водещ през двете вечери на „Мухабет“ ще бъде известният ни от телевизионния екран Методи Вълчев, който ще бъде топлата връзка между публиката и оркестрите и ще поддържа градуса на положителните емоции и блясъка в очите.

Организаторите от Маск Мюзик гарантират, че никой присъстващ на събитието няма да остане гладен и жаден – предвидени са бира, скара и други кулинарни глезотии на корем.

Билети за всяка от двете вечери на „Мухабет“ могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, онлайн на Eventim.bg и в магазините от веригата на Германос, М Свят и Вестникарска група България на цени от 8 до 15 лв.
 

По материали на Маск Мюзик



Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *