Най-накрая Айрън Мейдън в България

|
"Айрън Мейдън" ще бъдат хедлайнерите на тазгодишното издание на фестивала "Арена Музика", организиран от София Мюзик Ентерпрайсис.
Концертът на хеви метъл гигантите е на 4 юни на стадион "Локомотив". Организаторите обещават скоро информация за подгряващите групи, както и за останалите участници във феста.
Билетите на цени от 30 до 60 лв. ще бъдат пуснати в продажба на 7 март 2007 г. Първите 3000 ще са на промоционална цена от 25 лв.
Концертът у нас е част от настоящото световно турне, посветено на последния феноменален албум на групата “A Matter Of Life And Death”, издаден у нас от Анимато Мюзик/ EMI. "Айрън Мейдън" ще пристигнат у нас в състав Стив Харис (бас), Дейв Мъри, Ейдриън Смит и Яник Гърс (китари), Нико Макбрайн (барабани) и Брус Дикинсън (вокал).
Последният разбиващ албум на групата „A Matter of Life and Death” (14-ти студиен в дискографията им) излиза на 28 август 2006 г. Дебютният сингъл "The Reincarnation of Benjamin Breeg" е пуснат в продажба като специално колекционерско издание.
Бандата подготвя материалa в края на 2005 г. Според Брус Дикинсън, “Всеки от нас даде много за този проект и си струваше. Освен това ужасно много се забавлявахме!”
„A Matter of Life and Death” е първият албум в 30-годишната кариера на групата, който влиза в Топ 10 на американската класация Билборд и реализира значителни продажби в Европа. Всички текстове в албума са дело на виртуозния басист Стив Харис. Като добавка към албума излиза и едноименно едночасово DVD с документални кадри от записите на албума, видео кадри и снимки на групата.
 

По материали на София Мюзик ЕнтерпрайсисКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *