Насекомикс за театър – режисьорска версия

|

На 9 май стартира театралното турне на Насекомикс. Първият концерт е в Драматичния театър във Варна, родният град на фронтдамата на групата Андрония Попова-Рони. За предстоящите срещи с публиката на шест български града музикантите са подготвили по нещо специално за всеки концерт.Тъй като различните места носят специфично усещане и заряд, Насекомикс ще посветят по едно от новите си парчетата на публиката на всеки от концертите. То ще бъде изпълнено само на концерта, за който е избрано. Така зрителите във всеки град ще получат своя личен подарък от Насекомикс – песен, изпълнена специално и само за тях.През май официалният превозвач на турнето на Насекомикс, Opel, ще отведе Рони и компания до следните точки от картата на България :9 май - Варна - Драматичен театър

10 май - Велико Търново - Драматичен театър

15 май - Бургас - Драматичен театър

17 май - Русе - Драматичен театър

22 май - Пловдив - Драматичен театър

25 май - София - Модерен театър

Песните от “Adam’s Bushes Eva’s Deep” ще придадат ново усещане за пролетта. "Adam’s Bushes Eva’s Deep" е ко-продуциран от Ангел Христанов (Art Eternal) и известния лондонски брейкбийт продуцент Ils (Ilian Walker).Участници в театралното предизвикателство са:

Андрония Попова - вокали, акордеон, клавишни

Михаил Йосифов - китари, клавишни

Георги Дончев - контрабас

Александър Даниел – барабаниГрупата пътува със собствено оборудване и специален екип от озвучители, осветители и техник.

Концертите от театралното турне на Насекомикс са с начален час 19.00 ч. Билети могат да бъдат закупени от касите на театрите, а за концерта в Пловдив - от мрежата на eventim.bg. Цените на билетите са: за концертите в Русе, Пловдив и София – 15 лв., във Варна и Бургас – 12 лв., Велико Търново – 10 лв. В Русе и Търново има и специални студентски билети, съответно на цени от 10 и 6 лв. Цените са съобразени с условията и практиката на самите театри.Повече за групата на myspace.com/nasekomixКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *