На 22 ноември Вера Шандел ще отвори своя Jazz Boudoir

|

На 22 ноември Вера Шандел ще покани всички присъстващи в клуб Black Label да надникнат в най-интимната територия на една жена – нейният будоар. Чрез музиката, която е избрала за предстоящото шоу, Вера ще разкаже историята на една дама и развитието на нейната емоционалност, която минава през двете крайности – от потисната и подчинена на мъжа в началото, през свръхеманципираната и разкрепостена героиня, играеща ролята на по-силна половинка, до хармоничната жена, която знае истинската стойност на нещата, радва се на живота, преодолява препятствия с лекота и е открила голямата си любов.

Музикален партньор в красивия спектакъл на Вера ще бъде Ангел Заберски. Специален гост на предстоящия концерт следващия четвъртък ще е контрабасистът Борис Маслев. И тъй като това ще е музикалната история на една жена, в джаз будоара на Вера ще има по-голямо дамско присъствие. Ефектни танцьорки, облечени в мъжки костюми, ще станат част от историята, която Вера ще разкаже с изпълненията си.

Освен запазения знак на Вера Шандел – френските шансони, в програмата на предстоящия концерт ще бъдат включени и известни американски джаз стандарти, изпълнени по нов начин. Sentimental Journey, “My way” в оригиналния вариант на Клод Франсоа, както и нецензурираната версия на Do it again ще правят компания на незабравимите композиции на Едит Пиаф, Жо Дасен и Далида.

Jazz Boudoir е с начален час 23,00. Билетите за спектакъла  са на цена от 30 лв. и могат да се купят на място в деня на събитието.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *