Незабравимо вълшебство с Майкъл Болтън

|
Концертът на Майкъл Болтън на 5 юли в зала 1 на НДК е поредното доказателство, че все още съществуват музиканти, които не загубват класата си, независимо от изминалите години. А в същото време успяват да покажат лично, топло отношение към своята публика.
Един от най-красивите гласове на поп музиката излезе на сцената със своя бенд и изпълни култови парчета от миналото, както и композиции от по-новите си албуми „Bolton Swings Sinatra” и “Vintage”. Хитовете като „Love is a Wonderful Thing” и „To Love Somebody” бяха последвани от класиките на Синатра и от интересна интерпретация на „Summertime” от Гершуин.
За кратко Болтън изчезна от сцената и предостави на бенда си възможност да забавляват публиката със сола на различни инструменти, а след това изненадващо се завърна в залата, но не на сцената, както очакваха всички, а през един от страничните входове. Преминавайки по пътеката и пеейки „When a Man Loves a Woman”, се здрависа със стеклите се около него фенове и завърши песента покачен на обикалящата оркестрината преграда. След тази песен публиката не седна обратно по местата си, продължи да пее и танцува заедно с любимеца си. Майкъл на няколко пъти изрази възхищението си от отклика на аудиторията и видимо доволен, подари близо два часа захласващи изпълнения. Не липсваха вечните, познати на всички „How Can We Be Lovers", "Said I Loved You But I Lied", "Time, Love and Tenderness" и „How Am I Supposed to Live Without You”. Извикан на бис изпълни „I Said I Loved You… But I Lied”, а когато публиката отново отказа да го пусне зад кулисите, той изненадващо излезе със стилна китара и изсвири доста дълго соло, с което допълнително затвърди впечатлението, че на сцената присъства един изключителен музикант. Със свежото си чувство за хумор, непрекъснатия контант с публиката и разкошния си глас, Майкъл Болтън превърна топлата лятна вечер в незабравимо, вълнуващо вълшебство.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *