Новата дата за концерта на Скорпиънс е 25 октомври

|
Дългоочакваният от хиляди фенове у нас концерт на Скорпиънс ще се състои на 25 октомври от 19 ч на стадион „Академик-Плиска“ (до БАН), съобщиха от АРТ БГ и Z-Rock. Последното шоу в България на легендарните рок музиканти трябваше да се състои на 9 октомври, но поради заболяване на Клаус Майне се наложи да бъде насрочена по-късна дата.

Както бе обявено и миналата седмица, досега закупените билети за събитието ще важат без презаверка за 25 октомври.

Лица до 18-годишна възраст при влизане на стадион „Академик-Плиска“ задължително трябва да са придружени от пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места". Тя може да бъде изтеглена от официалния сайт на АРТ БГ www.artbulgaria.org. Лицето трябва да има валиден билет за събитието и лична карта.

Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани без билет за концерта, но задължително с пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места", валиден билет и копие от акта за раждане на детето до 10-годишна възраст. Валиден документ, удостоверяващ възрастта на детето може да бъде и ученическа карта.

За лица с увреждания на стадиона ще бъде изградена специална платформа, откъдето ще могат да наблюдават комфортно шоуто на Скорпиънс.

Повече подробности за пропускателния режим за последния концерт на Скорпиънс у нас ще бъде оповестена съвсем скоро.

Ограничен брой билети за шоуто на Скорпиънс на 25 октомври от 19 ч. все още могат да бъдат закупени от Билетен център НДК и от разпространителската мрежа на Eventim.Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *