Нови поредици на издателство “Колибри”

|
Новата поредица "Духовност и самоусъвършенстване" на издателство "Колибри" започва с френския автор Лоран Гунел и неговата книга "Човекът, който искаше да бъде щастлив", превод Румяна Маркова, 144 страници, цена 10 лв.
В анотацията за романа четем: "Едно вълнуващо пътешествие с мъдреца от остров Бали, или как да се освободим от това, което ни пречи да бъдем истински щастливи". Книгата е достигнала номер 1 по продажби във Франция.

"Колибри" стартира и поредица романи от всепризнатия майстор на трилъра и съспенса Дийн Кунц. Първата книга на пазара е "Съпругът", превод Павел Главусанов, 280 страници, цена 15 лв.

На пазара вече е и новата книга на Исабел Алиенде "Сборът на дните", превод Маня Костова, 348 страници, цена 15 лв. В последната си книга Исабел Алиенде се връща към личните спомени и семейната история, за да изтъче сложното платно на взаимоотношенията между близките й хора, да изрази искрено и лично откровените си виждания за любовта и брака, приятелството, наркотичната зависимост, религиозния фанатизъм, оцеляването след смъртта на най-близкия и любим човек и цялата многоцветна палитра на човешките чувства и връзки. Тези спомени са своеобразно продължение на "Паула" и Алиенде използва рамките на творбата си, за да ни позволи да надникнем в нейната сложна същност на своенравна съпруга, властна майка, всеотдаен творец и писател, търсач на духовни преживявания.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *