Новогодишната промоция за Лорд ъф дъ денс продължава

|
В началото на Новата година АРТ БГ с радост уведомява многобройните фенове на Lord of the Dance в България, че коледно-новогодишните цени на билети за голямото българско турне през 2010 за танцово шоу номер едно в света ще продължи до 15 януари.

Само сега до края на другата седмица българските почитатели на ирландската култура и танци могат да се възползват от промоционални цени за шоуто на легендарния Майкъл Флетли на стойност между 20 и 50 лв., след което редовната цена ще бъде между 30 и 60 лв. за всички градове, през които ще мине турнето.

Както бе обявено към края на миналата година, грандиозния спектакъл гледан от 50 милиона души на 6 континента ще могат да наблюдават за първи път жителите на Варна на 3 юни в Дворец на културата и спорта, на 5 юни в Бургас в Летния театър и на 7 юни в Пловдив в Античния театър. В София в зала 1 на НДК виртуозните ирландци ще бъдат за трети път на 9 юни.

Билетите за четирите концерта на Lord of the Dance у нас могат да бъдат закупени от Eventim.bg онлайн, както и в мрежата на неговите партньори – Пикадили, М Свят, Офис 1.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *