Новогодишни подаръци от Театър „Българска армия” – билети на половин цена

|
Лого на театъраЗа трета поредна година Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” поднася необичайни новогодишни подаръци на своите зрители – подаръци, които да бъдат отваряни през празничните дни между Коледа и Нова година – 27, 28 и 29 декември, както и във всеки един от дните на месец януари.

На 23, 27, 28 и 29 декември – касата на Театър „Българска армия”  отново ще продава билети за 27 декември (петък) - „РОМЕО И ЖУЛИЕТА”, 28 декември (събота) -ДЕКАМЕРОН”, 29 декември (неделя), - „НОЖИЦА-ТРЕПАЧ”, както и за всички представления от месец януари на ПОЛОВИН ЦЕНА!

Изберете за себе си, за своите приятели и своите близки – подаръци, които да бъдат отваряни ден след ден, през първия месец на новата 2014!

4 януари (събота), 17 януари (петък) и 31 януари (петък) – ще се насладите на „БАНДИТСКА ОПЕРА”! Спектакъл, който ще Ви забавлява с премеждията и нравите на измамниците, шмекерите, крадците, леките жени и съвременните бандити. Мюзикъл, в който цялата плеада от звезди на ТБА ще пеят на живо пред очите Ви под акомпанимента на „Бандити бенд” – Дони, Коцето – Калки и Мишо Шишков. Не пропускайте този спектакъл!

7 януари (вторник) – ще имате възможност да очаровате своите приятели и близки с остроумната комедията на Камен Донев „Кръщене”!

8 януари (сряда) и 25 януари (събота) – хитовата комедия „НОЖИЦА-ТРЕПАЧ” ще Ви очаква с нови следи и предизвикателства в криминалния сюжет.

9 януари (четвъртък) и 24 януари (петък) – с българските нрави, родното чувство за хумор, националния гений и най-добрия приятел на човека-кучето „безпощадно” и неуморно ще Ви разсмива и забавлява комедията „ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА”!

10 януари (петък) и 23 януари (четвъртък) в хитовия за няколко поколения зрители – „СЕКС, НАРКОТИЦИ И РОКЕНДРОЛ” Ивайло Христов, Дони и Коцето – Калки ще очакват Вас и Вашите приятели, за да отпразнувате заедно именните им дни с много добро настроение и много хубава музика.

11 януари (събота) в „ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪДРЕНИЯ ЖЕНКАР” – Васил Михайлов, Леонид Йовчев, Гергана Данданова и Тигран Торосян ще Ви преведат през лабиринтите на най-старата история – за любовта, тази на Дон Жуан. Спектакълът се препоръчва на всички настоящи и бъдещи двойки!

14 януари (вторник) и 30 януари (четвъртък) – изненадайте приятелите си със сластният и предизвикателен „ДЕКАМЕРОН” по Джовани Бокачо. Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” Ви гарантира, че този спектакъл ще отвори апетитът Ви за още и още театър!

15 януари (сряда) – ще потънете в нежните ласки на любовта заедно с Радина Кърджилова, Явор Бахаров и звездната трупа на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” в най-лиричната Шекспирова пиеса - „РОМЕО И ЖУЛИЕТА”.

16 януари (четвъртък) и 28 януари (вторник) – не пропускайте да отпиете от българския дух, да вкусите от българската воля и да се срещнете с достойнството на българщината в спектакъла по епохалния роман на Димитър Талев - „ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК”!.

22 януари (сряда) – комедията на Уилям Шекспир - МНОГО ШУМ ЗА НИЩО” ще Ви предложи поредното неповторимо, забавно и остроумно преживяване.

23 януари (четвъртък) от 19.30 на сцена „Клуб – МаксиМ” направете и вземете своите поръчки с настроение - за себе си и своята компания с „ПОСЛЕДНИ ПОРЪЧКИ” - ще удовлетворят и най-изискания вкус.

25 януари (събота) от 19.30 на сцена-клуб „МаксиМ” Николай Урумов ще представи своя моноспектакъл „ЛАЛУГЕР”.

29 януари (сряда) – изтънченото и заразително забавление ще продължи с комедия на Оскар Уайлд „КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН”.

Най-добрите актьори и съзвездие от прекрасни представления – всяка вечер от месец януари при това само на ПОЛОВИН ЦЕНА!

Не се колебайте и направете своя новогодишен подарък с Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”!

Очакваме Ви на касата на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” в дните между Коледа и Нова година – 23, 27, 28 и 29 декемвриБИЛЕТИ НА ПОЛОВИН ЦЕНА!

 

 

По материали на Театър „Българска армия“Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *