Новогодишно парти със Сентиментал Суингърс

|
В навечерието на празниците трите суинг дами от Сентиментал Суингърс отправят покана за едно различно преживяване за Коледа и Нова година. Те ще посрещнат 2012 с шумен купон в Sofia Live Club, за който подготвят специални изненади и програма, която ще продължи цяла нощ с много суинг, танци и смях.
Навръх Коледа, на 25 декември, БНТ 1 представи един нетрадиционен поглед към коледната програма - впечатляващ музикален филм, в който главни действащи лица са Сентиментал Суингърс. За Нова година, тъй като традицията повелява тя да се посреща шумно и запомнящо сe, навън и в добра компания - Сентиментал Суингърс, Мишо Йосифов Секстет и китаристът Михаил Йосифов отправят специална покана за едно незабравимо шоу в Sofia Live Club.
Те обещават подобаващо посрещане на новата 2012 година с уникална програма на живо. Истинско пътуване във времето, което съживява пищните новогодишни празненства от преди 70 години. Цяла нощ танци, смях и много суинг! Изпълненията на Сентиментал Суингърс и секстета ще бъдат допълнени великолепно от The Smugglers Collective, които също са подготвили специална новогодишна селекция, за да не оставят в покой краката на присъстващите нито за миг.
За всички запалени винтидж любители нощта на последния ден от тази година ще е белязана от специална томбола с подаръци, забавното предизвикателство на новогодишната викторина, която Сентиментал Суингърс замислят, торта с късмети и разбира се - много музика! В Sofia Live Club, освен шампанско, ще се леят любими празнични мелодии - като “Jingle Bells” в суинг вариант.
В новогодишната нощ, освен шармантните тоалети на Сентиментал Суингърс, и специалните нови костюми на музикантите от секстета на Мишо Йосифов ще пленят многобройните почитатели в клуба. Така преживяването ще добие своя завършен и много романтичен суинг вид.
Кувертите за изкусителното суинг приключение на Нова година вече са в продажба в Sofia Live Club на цена от 80 лв. с включена консумация и гарантирано място. Тези, които предпочитат, могат да заповядат в клуба на самия 31 декември без предварително закупен куверт. Входът в нощта на събитието ще бъде 60 лв.
 

По материали на организаторитеКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *