Нов бестселър от Александър Бушков

|
От понеделник на пазара е новият роман на култовия руски автор Александър Бушков - "Антикварят". Познатият у нас с поредицата "Пираня" писател приема ново предизвикателство с трилогията за антикваря Василий Смолин и споделя, че трите книги са най-доброто, което e писал досега.
Василий Смолин е антиквар, който в опасните среди на този занаят е със славата на специалист: мъж, малко над петдесетте, два пъти осъждан и лежал по затворнически лагери. Той може да даде отпор на банда биячи с изкуството на фехтовката и е любимец на жените. Нюхът му и познанията за старинни предмети на изкуството (и за техните фалшификати) цял живот са го водили по пътя към успеха, макар цената често да е твърде висока.

Потопете се в свят на история, изкуство, измами, машинации, колекционерски дух и опасни жени.Признатият майстор на съвременната остросюжетна проза Александър Бушков прекарва много време в изучаване на търговията с антикварни предмети, преди да поеме новото предизвикателство – серията „Антикварят”. След бестселър успехите на популярната му поредица „Пираня” в Русия и чужбина, не на последно място и в България, руският автор ни потапя в съвършено нов свят, за който никога не сме подозирали. Този свят съществува и си има свои правила, тънкости, неписани закони и кодекс на честта.
Книгата е издание на "СофтПрес", 328 стр., цена 14.99 лв.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *