Носителят на “Грами” Евърласт ще видим на Спирит ъф Бургас

|
Някогашният фронтмен на House of Pain ще вдигне температурата на Централния плаж в Бургас на 14 август.

House of Pain бе велика банда, а фронтменът й е способен дори като соло артист да разтърси сериозно земята, навсякъде, откъдето мине. Everlast или Erik Schrody се разписва върху тракове, чието звучене е с неподражаем стил. Основната линия, на която е подвластен, е хип-хоп, но върху нея гради елементи от алтърнатив, рок, американски фолк и на моменти блус, по начин, който само той умее. Everlast е музикант, певец, МС и създател на тракове със звучене, което не би могло да бъде сбъркано с ничие друго. Калифорниецът ще се качи на основната сцена на Спирит ъф Бургас във втората фестивална вечер и едно е сигурно – ще успее добре да раздвижи публиката на бургаския плаж!
Everlast веднъж е номиниран за наградата Грами в категорията „Най-добро мъжко рок вокално изпълнение”, заради „What It`s Like” от албума му „Everlast Whitey Ford Sings The Blues”. Втори път той е и носител на статуетка Грами за „Най-добър рок пърформънс на дуо или група”, заради колаборацията си с Карлос Сантана в “Put Your Lights On”. Сред останалите му успешни съвместни проекти са Мадона, Nice & Smooth, Dilated Peoples, Run DMC, Limp Bizkit, Cypress Hill, KoRn, Prodigy, Swollen Members и др.
Креативността му и талантът му са толкова дразнещо очевидни, че предизвикват дуел между Everlast и Еminem, започнал през 1999г. "I Remember (Dedication To Whitey Ford)" е явен опит на Eminem да заклейми публично Everlast, но последният не му остава длъжен и отговаря с "Whitey`s Revenge", публикувайки го обаче джентълменски само на официалния си сайт.
На 14 август, точно четири дни преди рождения си ден, Everlast ще покаже лъвска мощ на основната сцена на Спирит ъф Бургас.
Неизменен „хедлайнер” както на обещаващото участие на Everlast, така и на всички останали имена от световната и българска музикална сцена в рамките на Spirit of Burgas e марката Beck`s – основен партньор на фестивала. Брандът ще провокира феновете и с много награди, раздаването на които ще започне още преди старта на фестивала и ще продължи по време и на трите вечери. Чрез различни активности Beck`s ще подарява билети за Spirit of Burgas, както и възможността за среща с някой от световните гост музиканти, за която също тепърва предстои да разкрием подробности.
Дотогава загрейте със солидно количество тракове и видео на официалната му myspace страница: http://www.myspace.com/everlastКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *