Обявиха концерт на Бон Джоуви

|
"Болкан Ентъртеймънт Кампъни" разпространиха следното съобщение: Бон Джоуви (Bon Jovi) тръгват на турне през 2013, за да напълнят стадиони и големи зали по целия свят с “BON JOVI Because We Can – The Tour.” Те ще поставят своя неподражаем огнен знак върху цялата планета, а турнето стартира в Северна Америка през февруари. После идва ред на Европа, като не случайно първата дата на Стария континент е в София! Паметното събитие ще се случи на 14 май 2013, а мястото е Националният стадион Васил Левски. 

Под мотото “Because We Can” в центъра на столицата ни рокаджиите ще забият мощно своите ненадминати хитове като “Livin’ on a Prayer,” “You Give Love a Bad Name,” “Who Says You Can’t Go Home,” “It’s My Life” и много други. Както и съвсем нови парчета от предстоящия албум “What About Now”, който се чака през пролетта на 2013 г. и който ще презареди дори още повече амунициите в огромния арсенал с хитове на бандата.

С едни от най-великите песни в историята на рокенрола, Bon Jovi са продали над 125 милиона копия от своите албуми и са постигнали звездни висини на признание в своята кариера.

Официалният старт на продажбите за концерта е в 9 ч. на 5 ноември 2012 (понеделник), във всички каси от мрежата на Eвентим. От 9 часа на 1 ноември (четвъртък) стартират предварителните продажби онлайн на www.eventim.bg.

Цените на билетите са от 79 лв. до 139 лв. Ограничено количество билети в Диамантения кръг точно пред сцената ще се продават на цена от 199 лв. 


Седящи категория Бронз /Seated Bronze/ - 79,00 лв.

Седящи категория Сребро /Seated Silver/ - 89,00 лв.

Терен /Standing Regular/ - 99,00 лв.

Седящи категория Злато /Seated Gold/ - 109,00 лв.

Седящи категория Платина /Seated Platinum/ - 129,00 лв.

Правостоящи пред сцена /Standing FOS/ - 139,00 BGL

Диамантен кръг /Diamond circle/ - 199,00 лв.

Седящи ВИП /Seated VIP/ - 199,00 лв.

Първите 500 билета от всяка ценова категория и първите 100 от ДИАМАНТЕН КРЪГ, са на промоционални цени, както следва:

Седящи категория Бронз /Seated Bronze/ - 69,00 лв.

Седящи категория Сребро /Seated Silver/ - 79,00 лв.

Терен /Standing Regular/ - 89,00 лв.

Седящи категория Злато /Seated Gold/ - 99,00 лв.

Седящи категория Платина /Seated Platinum/ - 119,00 лв.

Правостоящи пред сцена /Standing FOS/ - 129,00 BGL

Диамантен кръг /Diamond circle/ - 179,00 лв.

ДИАМАНТЕН КРЪГ - зоната е в сърцето на самата сцена. Тук феновете ще могат да изживеят невероятни емоции, възможно най-близо до бандата. Цената на билета е 199 лв. Билетите са в ограничено количество – само 1100. Първите 100 от тях ще бъдат на специална промо цена от: 179 лв.

ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПРОДАЖБИ

От 9 часа на 1 ноември (четвъртък) стартират предварителните продажби. От този момент до официалния старт на продажбите феновете ще могат да купят билети само онлайн в различните ценови категории, включително и билетите за зоната"Диамантен кръг", както и билети на промоционални цени, които са с ограничен брой (само първите 500 от всяка ценова категория и само първите 100 от зоната "Диамантен кръг"). Десет късметлии ще имат шанс да спечелят билет дори преди официалния старт на продажбите, като участват в промо игрите на Z-Rock и Nova TV. Всичко за правилата на промоцията на www.zrockbg.com и www.novatv.bg .


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *