Опет с концерт в София на 1 март

|
Радио Тангра Мега Рок и "Лауд Консъртс" разпространиха следното съобщение: "Радио Тангра Мега Рок и Loud Concerts имат удоволствието да организират съвместно едно шоу, което феновете очакват от години. Опет (Opeth) ще свирят за първи път в София на 1 март 2012. Концертът е в зала "Христо Ботев" и ще бъдe първият от поредицата "6 години "Тангра Мега Рок" тази пролет.

Шведската група-институция в съвременния прог-метъл идва отново в България, след като отбеляза концертна премиера у нас през изминалото лято, като хедлайнер на втората вечер на Каварна Рок Фест 2011.

Сега Опет идват в столицата, след като издадоха своя супер успешен 10-и студиен албум "Heritage", който още с излизането си през септември влезе на 19-о място в класацията Билборд 200, при това само заради продажбите си в Америка.

Той е продуциран от самия лидер на групата, Микаел Екерфелд, а смесването му бе направено от британския прогресив корифей Стивън Уилсън от Поркупайн Три (Porcupine Tree).

Билети с цена 40 лв ще откриете в мрежите на www.TicketStream.bg и www.Eventim.bg. В деня на шоуто, 1 март, ще са с цена 45 лв.

Предстои да бъде обявена и групата, която ще открие този супер концерт.Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *