“Отново на училище” по радио N-JOY награди 23-ма ученици от цялата страна

|
На 29 септември, малко след 12 часа на обяд, приключи слушателското гласуване в играта на радио N-JOY и Microsoft "Отново на училище". В нея участваха фотографии на ученици и родители от цялата страна, на тема: първия учебен ден - атмосфера, емоции и вълнения.

Сто и две са фотографиите, които се състезаваха за слушателското мнение, което определи фаворитите и победителите. Първо място грабна Симеон Бончев, на 15 г. от Стара Загора за снимката си със знаменосците, която получи 505 гласа. За Симеон е ГОЛЯМАТА НАГРАДА: Нетбук компютър LENOVO IdeaPad S10e, с оригиналните програми Microsoft Windows и Microsoft Office Home and Student 2007. Второ място, с 492 гласа, е за Доника Янкова от Бургас, която печели за себе си оригиналния пакет Microsoft Office Home and Student 2007 плюс безжична клавиатура и мишка, а всичките й съученици от класа получават: Microsoft Office Home and Student 2007. И третото място слушателите отредиха за Хриси Димитрова от Хасково, с 487 гласа, която се сдоби с оригинален Microsoft Office Home and Student 2007 плюс безжична клавиатура и мишка.

Радио N-JOY и Rossignol награждават още 20 от участниците – получили най-активна подкрепа от слушателите. Вижте всички наградени на: www.n-joybg.com

Инициативата на радио N-JOY и Microsoft "Отново на училище" имаше за цел да награди децата и да сподели с тях емоциите по започването на новата учебна година, за да се превърне тръгването на училище в празник, както и да напомни за нуждата от навлизането на компютърните технологии в учебния процес.

По материали на радио N-JOYКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *