Още една порция дет метъл с Children of Bodom през ноември

|
Лауд Консъртс разпространиха следното съобщение:
Phoenix Entertainment, със съдействието на Loud Concerts, има удоволствието да обяви предстоящия концерт на финландските дет метъл легенди Children of Bodom в София. Alexi Laiho и компания ще се срещнат отново с българските си фенове на 13 ноември (сряда) в зала "Универсиада".

Children of Bodom , една от най-успешните финландски групи и пионери на мелодичния дет метъл, ще пристигнат в София на 13 ноември в подкрепа на дългоочаквания си осми студиен албум "Halo Of Blood", чиято премиера ще бъде в началото на лятото. В метъл празника ще се включат и специални гости, детайли за които ще бъдат разкрити скоро.

Билетите за концерта ще се продават от понеделник 15 април от 13 часа ексклузивно в мрежата на Тикетстрийм в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI credit, Orange, Техномаркет, "На Тъмно", клуб "Строежа", бар "Петък", както и онлайн на www.ticketstream.bg .

Първите 100 билета са на специална промо цена от 35 лв. След изчерпване на количествата пропуските ще се продават по 40 лв., а в деня на концерта, както и на място на входа на зала "Универсиада", цената им ще е 50 лв.

Очаквайте скоро подробности относно групите, които ще излязат на сцената преди Children of Bodom!За Children Of Bodom:

Кариерата на групата започва през 1993 г. от градчето Espoo във Финландия. Само за няколко години си изгражда репутация на една от най-добрите метъл групи в световен мащаб, благодарение на изключителното съчетаване на мелодични пасажи с виртуозни инструментали и брутални дет метъл рифове.
От създаването си досега Children Of Bodom имат издадени седем студийни албума, всички от които достигат златен статус във Финландия. Три поредни албума на групата дебютират на първо място във финландската класация и се класират в престижната "Билборд 200" в САЩ.
С всеки издаден албум Children Of Bodom стават все по-добри, усъвършенстват звученето си и се превръщат в институция в съвременната метъл сцена и една от най-добрите метъл групи изобщо.
Вокалистът и китарист Alexi Laiho е обявен от списание "Гитар уърлд" за “най-добър метъл китарист”.
В момента Children Of Bodom завършват работа по новия си осми студиен албум "Halo Of Blood", който ще излезе в началото на юни 2013. Новото издание ще съдържа 10 парчета, част от които със сигурност ще чуем на 13 ноември в зала "Универсиада".


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *