Още новини за концертите на “Дистракшън” и “Пейн”

|
Most of Evil и Black Lodge канят феновете на поредното звездно афтър-парти. Веднага след концерта на Destruction в София на 1 май групата, начело с основателя и фронтмена Шмиър, ще бъдат специални гости в бар Black Lodge.

Концертът на Дистракшън (Destruction) ще бъде в Blue Box и ще има солиден съпорт в лицето на още 3 банди:

METHEDRAS (траш метъл, Италия)

IMPERIOUS REX (траш метъл, САЩ)

RISING DREAM (спийд метъл, Хърватска)
Междувременно стана ясна българската група, която ще открие концерта на "Пейн" (Pain) на 25 април. Това е сайкъделик кросоувър бандата "Кълн", добре известна на всички почитатели на тежкия, мрачен и меланхоличен звук у нас. Изборът не е случаен. Тъй като "Пейн" са много специална група, желанието на организаторите е да поверят откриването на техния концерт в София на също толкова специална и оригинална група, от българска страна.

"Кълн" са създадени през 2001 г. и имат зад гърба си няколко албума, както и редица видео-клипове, концертни участия и турнета. Въпреки внушителната си продуктивност, те успяват да запазят специфичен “ъндърграунд” статус, който им позволява неограничена творческа свобода и уважение от страна на ценителите на по-елитните проявления в метъла.

КЪЛН ще подгреят публиката на PAIN с 40-минутен сет с най-доброто от досегашното си творчество.

Организаторите напомнят, че все още са в продажба промоционалните комбинирани билети на цена 50 лв., които важат и за двете дати, заедно с концерта на Pain. Отделните билети за концерта на Destruction са на цени от 30 до 40 лв.
С предстоящото си четвърто гостуване у нас групата ще завърши своеобразната трилогия от концерти на "светата троица" на немския траш след концертите на Sodom (като специални гости на концерта на Grave Digger) и Kreator.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *