Повече от два часа Крис Риа на сцената

|
Завръщането на Крис Риа в светлините на прожекторите на световната музикална сцена, и дебютът му на родна земя – в зала 1 на НДК на 5-ти март, обещава да задоволи в максимална степен и последния фен в залата с двучасово елегантно шоу.
Без излишен акорд на китара и без специални ефекти, легендарният изпълнител и неговият специално сформиран “The Fabulous Hofner Blue Notes”, ще ни припомни вечните си хитове, наред с новите си песни. Майсторът на китарата ще извие дрезгав глас у нас, по покана на Жокер медиа, и като част от Европейско си турне, което ще стартира след броени дни. След София, изпълнителят на "The Road To Hell" и "Driving Home For Christmas" ще кръстоса и родна Великобритания в продължение на месец, а в Лондон ще се изяви в престижната Royal Albert Hall.
В непрестанно търсене на най-доброто виртуозният Крис Риа, който не случайно е продал над 30 милиона CD-та в целия свят и този път се е подготвил достойно за поредната порция блус. Невероятна изненада, не само за истинските ценители, ще бъде представянето, паралелно с турнето, на новата му музикална книга - “The Fabulous Hofner Blue Notes”. Тя ще съдържа 80 страници, две истински винилови плочи и три CD-та, както и 20 нови парчета в стил Крис Риа. Нека си припомним, че в края на 2005 г. той издаде за първи път музикална книга - "Blue Guitars" – уникален продукт на музикалния пазар, включващ 11 CD + DVD, лични рисунки, текстове и ноти. С "Blue Guitars" неуморният творец стъпи на върха в чартовете, в самостоятелна CD категория и продаде над 150,000 копия по света.
Билетите за концерта на 5-ти март в зала 1 са с цена от 35 до 120 лв, и се продават на Билетния център на НДК, в мрежата на ticketstream.bg, eventim.bg и в магазините от веригата "Germanos".
 

По материали на Жокер Медиа
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *