Подробности за концерта на Депеш Мод

|
На специална пресконференция днес бяха обявени подробности около Туборг Грийн Фест 2009 и концерта на Депеш Мод.
Концертът на 18 май 2009 г. ще се състои на стадион "Васил Левски", който побира 55 000 души. Билетите, които ще са в продажба от 13 октомври, понеделник, в разпространителската мрежа на Тикетпро и касите на НДК и музикалните магазини в странта, ще са на цени от 40 до 80 лв. От издателите на Депеш Мод за България - Mute/ Анимато мюзик - обещаха, че първите двадесет души, които си купят билет за концерта от касата на Билетен център НДК (която отваря точно в 8:30ч.), ще бъдат зарадвани с по един безплатен билет допълнително или с оригинален компактдиск с последния албум на групата, който се очаква да излезе у нас през април 2009 г.
В книжарници "Ориндж", "Пингвините" и всички с логото на "Анимато мюзик" ще се проведе и кампания, при която всеки, закупил билет за концерта, ще може да си купи и който и да е от албумите от дискографията на Депеш Мод с 20% отстъпка, обяви Саня Армутлиева, управителка на "Анимато мюзик".
Според организаторите от София мюзик ентърпрайсис Депеш Мод ще излязат на сцената в 21:00 ч, а преди тях, от 18:30 ч. ще свирят две подгряващи групи - една българска и една чужда, избрана от самите хедлайнери.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *