Подробности за концерта на Джордж Майкъл в София

|
Невиждано до сега шоу обещават организаторите за концерта на Джордж Майкъл в София на 28 май на стадион „Локомотив”.
Мега-продукцията на звездата пристига с 30 ТИР-а, 11 тур -автобуса и допълнителни транспортни средства. Сцената на шоуто е конструирана специално за „25 Live Tour” и ще се строи в продължение на 4 дни. В София пристигат над 200 души технически и обслужващ персонал.
Джордж Майкъл има изключително прецизни изисквания по отношение на сцената и режисурата на спектаклите, в каквито се превръща всеки един от неговите концерти.
Концертът в София ще се различава от останалите от турнето му „25 Live” най-вече поради неговата обществена ангажираност. Джордж Майкъл прие чрез гостуването си в България да подкрепи несправедливо осъдените български медици в Либия. Известен със своята съпричастност към социалнозначими проблеми, той ще се опита да бъде полезен на спасителната кауза за съдбата на нашите сънародници, които вече осем години са лишени от свобода в либийския затвор. Концертът в София отново и още по-красноречиво ще напомни за необходимостта от спешно решение на казуса с осъдените на смърт български медици.
Започна продажбата на билети on line - на адрес www.georgemichael.com, www.eventim.bg и www.ticketstream.bg. Билети се продават на касите на Билетен център – НДК и чрез верига магазини 2 Ве. Цените са 50, 60 и 70 лв.
Непосредствено пред сцената е т.нар. „Сurcle of fait” с капацитет за 1000 души, където по традиция са най-горещите привърженици на звездата. Пред сцената ще бъде изградено пространство за още 4000 зрители, чиито специални заграждения пристигат директно от Англия и са изработени за продукцията на Джордж Майкъл.
 

По материали на Жокер Медиа



Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *